Hogedrukreiniger kopen

Gaat u graag vuil met volle kracht te lijf? Daarvoor kunt u bij BTN de Haas een hogedrukreiniger kopen. Zelfs grondig vuil kan eenvoudig worden weggespoten. Voor het onderhoud van uw landbouwvoertuigen, machines en industriële installaties is een goede schoonmaakbeurt essentieel. Daarmee verlengt u de levensduur. Naast een koudwater hogedrukreiniger kopen kunt u ook een stoomcleaner of een warmwaterreiniger aanschaffen. Lees meer

van 100

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

van 100

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Professionele hogedrukreiniger kopen

Voor uw landbouw- of schoonmaakbedrijf kunt u eenvoudig online een professionele hogedrukreiniger kopen. BTN de Haas biedt u een groot assortiment hoogwaardige machines en onderdelen. Zo hebben we een hogedrukreiniger Kärcher op benzine, waarmee u zelfs in the middle of nowhere kunt werken. Wilt u graag een professionele hogedrukreiniger kopen? Wij bieden u een aantrekkelijke prijs!

 

Kärcher hogedrukreiniger kopen

Door de innovatieve toepassingen van het merk is een Kärcher hogedrukreiniger kopen zeker een aanrader! De verschillende hogedrukreinigers vallen op door de vele toepassingen. Zo zijn ze voorzien van een Easy!Force handgreep en Easy!Lock systeem. Hiermee wordt de handgreep automatisch ingedrukt en zijn hogedrukreiniger onderdelen eenvoudig los- en vast te koppelen. Een Kärcher hogedrukreiniger kopen doet u bij BTN de Haas, wij hebben een ruime keuze!

 

Hogedrukreiniger kopen advies

Als u in onze webwinkel een hogedrukreiniger wilt kopen, geven wij u graag advies. Onze specialisten hebben verstand van de verschillende machines en onderdelen. Neem gerust telefonisch contact op of kom langs in onze winkel in Groningen. Bij BTN de Haas kunt u een hogedrukreiniger kopen, wij voorzien u van advies over het beste model voor uw bedrijf. Voor zowel professionals als particulieren zijn wij de aangewezen groothandel!