Hogedrukreiniger Kärcher

Voor het schoonspuiten van muren, vloeren en grote machines gebruikt u eenvoudig een hogedrukreiniger van Kärcher. Het is belangrijk om uw woning, bedrijfsruimtes en grote machines goed schoon te houden, dit behoudt de kwaliteit en verlengt de levensduur. Hogedrukreinigers van Kärcher zijn voorzien van een Easy!Force handgreep en een Easy!Lock systeem. U hoeft de handgreep niet meer in te drukken en onderdelen koppelen gaat in een handomdraai. Lees meer


Ontvang nu tot €250,- Cashback met Kärcher Professioneel! :
Alle LTO leden kunnen gebruik maken van de speciale Cashback actie waarbij men tot wel €250,- terug kan krijgen
Bekijk hier de actie: LTO cashback

van 16

Foto-tabel  Lijst 

van 16

Foto-tabel  Lijst 

Kärcher K4 hogedrukreiniger HD 9 20 4 M Plus

Uw omgeving wordt optimaal schoon met de Kärcher K4 hogedrukreiniger HD 9 20 4 M Plus. U kunt bij het reinigen zowel een lage als een hoge druk gebruiken. De lagedrukvlakstraal is handig om reinigingsmiddelen aan te brengen. Het reinigen zelf doet u met de hogedrukpuntstraal en de hogedrukvlakstraal. U kunt maar liefst drie uur achtereenvolgend met de Kärcher K4 hogedrukreiniger HD 9 20 4 M Plus werken!

 

Kärcher hogedrukreiniger benzine

Als u geen toegang heeft tot elektriciteit is een Kärcher hogedrukreiniger op benzine erg handig. Uw landbouwvoertuigen, machines en industriële installaties maakt u in no time optimaal schoon. Zelfs het meest hardnekkige vuil laat los door de kracht van het water. Voor de watervoorziening kunt u een opslagtank, vijver of meer gebruiken. De hogedrukreiniger van Kärcher op benzine heeft grote wielen en is daarmee eenvoudig te verplaatsen.

 

Hogedrukreiniger Kärcher kopen

Wilt u graag meer informatie voordat u een hogedrukreiniger van Kärcher gaat kopen? Neem gerust contact op met onze gespecialiseerde medewerkers. Zij zijn op de hoogte van de machines en gereedschappen die u vindt bij BTN de Haas. Naast een hogedrukreiniger van Kärcher kopen kunt u hogedrukreiniger onderdelen aanschaffen. Dit zijn handige slangen, spuitpistolen en lansen die u los kunt bestellen.