Hogedrukreinigers en toebehoren

Vuil met volle kracht te lijf? BTN de Haas heeft de oplossing binnen handbereik. Met onze hogedrukreinigers gaat u volle kracht vooruit! Wie een krachtige waterstraal zoekt voor gebruik in een agrarische omgeving komt met de hogedrukreinigers van Karcher zeker niet bedrogen uit. Met onze uitgekiende collectie bewijzen wij maar weer eens dat we verstand hebben van gereedschap geschikt voor op het platteland. En u bent degene die profiteert!

Bij ons vindt u verschillende modellen hogedrukreinigers, dus er zit er zeker wel één tussen die perfect aansluit op uw behoeften. hogedrukreiniger, stoomcleaner of warmwaterreiniger, bij BTN de Haas hebt u het voor het uitkiezen. De allerhoogste kwaliteit voor een prijs die zo laag is dat u het bijna niet gelooft!

Alle accessoires die u maar nodig hebt voor uw hogedrukreiniger liggen bij ons gewoon op u te wachten. Borstels, vuilfrezen, spuitpistolen en slangen, wat u maar nodig hebt kunt u bij ons bestellen. Datzelfde geldt natuurlijk voor de verschillende vloeistoffen die u nodig hebt om de hogedrukreiniger nog beter te laten functioneren: waterontharder, actieve reiniger of vloerreinigingsmiddel, u bestelt het in één moeite mee!

van 96

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

van 96

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst