Honda aggregaat

Als u werkt met elektrische apparaten in een omgeving waar geen netstroom aanwezig is, is een Honda aggregaat onmisbaar. In onze webwinkel vindt u verschillende benzine aangedreven aggregaten die geschikt zijn voor:

  • Wegen-, tuin-, land- en bosbouw
  • Evenementen
  • Klein industrie
  • Verkoopwagens
  • Noodstroomvoorziening

Afhankelijk van de hoeveelheid stroom die u nodig heeft kiest u het geschikte model. De capaciteit van onze aggregaten ligt tussen de 3000 Watt en 6600 Watt. Met een Honda aggregaat hoeft u niet bang te zijn dat u zonder stroom komt te zitten! Lees meer

van 3

Foto-tabel  Lijst 

van 3

Foto-tabel  Lijst 

Honda aggregaat benzine

Onze aggregaten ontlenen hun betrouwbaarheid en duurzaamheid aan de toegepaste motoren uit de GX serie. Voor een optimale milieuverantwoordelijkheid loopt onze Honda aggregaat op schone benzine. De brandstof die doorgaans gebruikt wordt voor deze verbrandingsmotor is onze Aspen 4-takt. Om te voorkomen dat u ook maar een moment zonder stroom komt te zitten zijn onze aggregaten voorzien van automatische netovername. Met een benzine aangedreven Honda aggregaat voorziet u uw elektrische apparaten in elke omgeving van stroom.

 

Toepassing Honda aggregaat

Produceer elektriciteit op plekken waar geen netstroom aanwezig is met de toepassing van een Honda aggregaat. Voor een optimale gebruiksvriendelijkheid zijn de aggregaten makkelijk te starten middels een handstarter. Het geluidsniveau kan hoog oplopen voor degenen die dichtbij de aggregaat aan het werk zijn. In onze webwinkel vindt u daarom ook een gehoorbeschermer zodat u veilig aan het werk kan. Door de toepassing van een Honda aggregaat creëert u een betrouwbare noodvoorziening voor stroom. Mocht u nog vragen hebben over onze aggregaten, dan adviseren wij u om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Zij helpen u graag verder!