Hogedrukreiniger onderdelen

Bij BTN de Haas vindt u een ruim assortiment hogedrukreiniger onderdelen zoals slangen, spuitpistolen en -lansen. Deze zijn erg handig als delen van uw hogedrukreiniger Kärcher aan vervanging toe zijn of als u de mogelijkheden wilt uitbreiden. BTN de Haas biedt u kwalitatief hoogstaande hogedrukreiniger onderdelen. Deze zijn geschikt voor zowel professioneel als particulier gebruik.

Producten 1-36 van 48

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Hogedrukreiniger onderdelen Kärcher

De innovatieve mogelijkheden maken de hogedrukreiniger onderdelen van Kärcher aantrekkelijk. Zo hebben de hogedrukpistolen een Easy Lock systeem. Dit houdt in dat de handgreep zich automatisch tegen uw hand aandrukt. Dit in combinatie met de softgrip maakt het werken aangenaam. Onder de hogedrukreiniger onderdelen van Kärcher is ook de spuitlans onmisbaar. Deze is 360 graden draaibaar en daardoor kunt u spuiten in elke hoek.

 

Hogedrukreiniger onderdelen bestellen

Bij BTN de Haas kunt u eenvoudig online hogedrukreiniger onderdelen bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering. U bent daarnaast van harte welkom in onze winkel in Groningen. We staan voor u klaar met specialistisch advies als u een hogedrukreiniger kopen wilt. Hogedrukreiniger onderdelen bestellen doet u bij BTN de Haas. Uw landbouwvoertuigen, machines en industriële installaties zijn straks in no time blinkend schoon!