Kärcher reinigingsmiddel

U houdt uw bedrijf eenvoudig schoon met een sterk Kärcher reinigingsmiddel. Deze vindt u in het ruime assortiment van BTN de Haas. Wij hebben onder andere middelen om voertuigen, dekzeilen en vloeren mee schoon te maken. U kunt de reinigingsmiddelen gebruiken in combinatie met de kwalitatief hoogwaardige machines van Kärcher. Zo is de actieve reiniger onder andere te gebruiken in combinatie met hogedrukreinigers Kärcher. U verwijdert er eenvoudig hardnekkig vuil zoals olie en vet mee. Bekijk direct ons ruime aanbod en kies het juiste Kärcher reinigingsmiddel voor uw bedrijf!

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kärcher reinigingsmiddel ramen

Naast schoonmaakmiddelen voor vloeren en algemeen gebruik vindt u bij ons ook een Kärcher reinigingsmiddel voor ramen. Deze is te gebruiken in combinatie met de Kärcher raamwisser. Bij BTN de Haas hebben we niet alleen een Kärcher reinigingsmiddel voor ramen, maar ook voor vloeren. Met de vloerreiniger maakt u elastische vloerbedekkingen en harde ondergronden eenvoudig schoon. Als u meer informatie wilt over onze Kärcher producten kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag!

 

Kärcher reinigingsmiddel 500 ml

Bent u op zoek naar een Kärcher reinigingsmiddel in 500 ml verpakking? Deze vindt u bij BTN de Haas! Naast een glasreiniger in halve liter flacon hebben wij ook grotere verpakkingen van onder andere vloerreiniger en waterontharder. Voor alle middelen geldt dat deze hun werk uitstekend doen. U verwijdert eenvoudig oliën, vetten en ander vuil. Bij BTN de Haas bestelt u uw Kärcher reinigingsmiddel in 500 ml verpakking eenvoudig online. Als uw bestelling op voorraad is, wordt deze binnen enkele werkdagen geleverd!