Laselektroden

Als u tijdens het lassen elektrische stroom gebruik heeft u laselektroden nodig om uw metaal te verhitten. U heeft de keuze tussen afsmeltende en niet-afsmeltende elektroden. Het verschil is dat afsmeltende elektroden niet alleen stroom toevoeren maar ook het lasmateriaal zelf. Bij stiftlassen - ook boutlassen genoemd - smelt alleen het uiteinde. De rest van de stift blijft intact. Bekijk ons uitgebreide online assortiment en kies de laselektroden die u nodig heeft voordelig bij BTN de Haas. Lees meer

van 19

Foto-tabel  Lijst 

van 19

Foto-tabel  Lijst 

Laselektroden staal

Voor werkzaamheden die herstel en onderhoud als doel hebben zijn laselektroden van staal het meest geschikt. Deze elektroden zijn in verschillende vormen en formaten verkrijgbaar. Ook de hoeveelheden per verpakking lopen uiteen. Laselektroden van staal zijn bedoeld voor professionele klussen en zorgen voor een zeer hoge laskwaliteit. Bekijk ook ons Lasgereedschap om goed voorbereid aan de slag te gaan met uw laskarwei!

 

Laselektroden aluminium

Gaat u lassen met diverse materialen? Dan zijn de laselektroden van aluminium een verstandige keuze. Deze zijn op allerlei verschillende soorten materialen toe te passen. De lasdraden van het merk TICO zijn voor de professionele lasklus en hebben een lengte van 1 meter. Deze laselektroden van aluminium zijn 1.6 millimeter dik. Wilt u zeker zijn over uw materiaalkeuze? Neem dan gerust contact op met BTN de Haas. Onze professionals helpen u graag verder!

 

Laselektroden rutiel

Voor constructie - en montagewerkzaamheden zijn laselektroden van rutiel de beste optie. In de voorraad van BTN de Haas zijn verpakkingen met verschillende hoeveelheden verkrijgbaar. Ook qua lengte verschillen deze elektroden. Met de laselektroden van lutiel en andere toebehoren uit onze webwinkel krijgt u iedere lasklus vakkundig geklaard! We hebben onder andere hoge kwaliteit Lasglas voor u waarmee u uw ogen goed kunt beschermen. Bestel uw professionele lasbenodigdheden bij BTN de Haas!