Gas heaters

Uw werkruimte of partytent wordt optimaal en snel verwarmd met een gas heater. Bij BTN de Haas vindt u heaters die werken op gas en modellen die werken op gas en elektriciteit. Het voordeel van een heater die alleen op gas werkt is dat u er overal gebruik van kunt maken. Een gas heater die op stroom werkt heeft andere baten zoals een oververhittingsbeveiliging. 

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gas heater met thermostaat

U kunt zelf de temperatuur instellen met een gas heater met thermostaat. Deze heeft een elektrische ontsteking, waardoor opstarten eenvoudig is. Al onze gas heaters zijn voorzien van een regelbare drukschakelaar. De gas heater met thermostaat heeft een fotocel voor vlambeveiliging. De heater heeft pootjes waardoor u deze gemakkelijk kunt plaatsen. De omvalbeveiliging zorgt ervoor dat de gastoevoer meteen wordt afgebroken, mocht de gas heater omvallen.

 

Gas heater kanon

Een schuur, werkplaats, garage of grote ruimte wordt veilig en snel opgewarmd met een gas heater kanon. Bij BTN de Haas vindt u een aantal heaters inclusief gasslang, zodat u deze naar wens aan de gastoevoer kunt aansluiten. Het voordeel van een gas heater kanon in vergelijking met een elektrische heater is de besparing op energiekosten. 

 

Gas heater kopen

Bij BTN de Haas kunt u eenvoudig online een gas heater kopen, wij zorgen voor een snelle levering. Daarnaast bent u van harte welkom in onze winkel in Groningen, waar u de producten uitgebreid kunt bekijken. Onze specialisten staan voor u klaar met handig advies over de mobiele verwarming. Voor het onderhoud van uw machines en elektrische gereedschap kunt u terecht in onze service werkplaats.