Stofzuigers en toebehoren

Met een gewone huis-tuin-en-keukenstofzuiger komt u er op de boerderij natuurlijk niet. In een agrarische omgeving waar stevig aangepakt moet worden hebt u gespecialiseerde apparatuur nodig. Gelukkig hebben we bij BTN de Haas verstand van gereedschap voor op het platteland. De stofzuigers die wij u te bieden hebben zijn de echte zware jongens. Of u nu een stofzuiger of waterzuiger zoekt, met merken als Hitachi en Karcher hebt u de juiste tool in handen!

Met de apparaten van Karcher wordt stofzuigen en waterspuiten op de boerderij een fluitje van een cent. En dat is wel zo prettig. Een boerderij waar de boel aan kant is, dat werkt wel zo prettig. Karcher stof- en waterzuigers hebben wij in verschillende soorten en maten. Er is één overeenkomst: de hoogste kwaliteit voor een lage prijs!

Met alleen de machine komt u nog niet zo ver, daarom vindt u bij ons ook alle mogelijke toebehoren om uw professionele stofzuiger optimaal te laten functioneren. Denk hierbij aan zaken als stofzuigerzakken, filters en borstels. Onze powertools oet Grunn zorgen voor een opgeruimde boerderij!

van 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

van 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst