Bosmaaier kopen

Met een bosmaaier kunt u eenvoudig en snel grote gebieden met hoog gras en onkruid maaien of trimmen. BTN de Haas heeft een ruim assortiment met o.a. Husqvarna bosmaaiers. Bij ons heeft u de keuze uit een Husqvarna bosmaaier op accu of benzine. De verschillende types zijn handzaam en geschikt voor de particulier en/of de professional. Naast een bosmaaier kunt u bij BTN de Haas ook een grasmaaier kopen om uw gazon te bewerken.

Wilt u graag de randen van uw gazon bijwerken? Dan kunt u er ook voor kiezen om een Husvarna grastrimmer bij BTN de Haas te kopen. Een Husqvarna grastrimmer is licht van gewicht, veelzijdig in gebruik en zeer krachtig.

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Husqvarna bosmaaier kopen

Wanneer u vaak de randen van een gazon of erf wilt bijwerken, raden wij aan de Husqvarna bosmaaier te kopen. Deze maaier biedt u professionele kwaliteit en zijn bijzonder handzaam. U kunt de zowel de telescopische steel als de handgrepen afstellen op de voor u gewenste ergonomische werkhouding. Deze bosmaaier van Husqvarna registreert tijdens het trimmen hoeveel weerstand er nodig is. Daardoor gaat de accu, die u eenvoudig mee kunt bestellen, langer meer. De Husqvarna bosmaaiers op benzine zijn een bijzonder krachtig alternatief, waarmee u geruime tijd non stop kunt doorwerken. De Husqvarna bosmaaier kopen doet u bij BTN de Haas, en u ontvangt uw aankoop snel in huis!