Frontmaaier

Een frontmaaier heeft het maaidek aan de voorzijde en beschikt over een uitstekende wendbaarheid. Hierdoor is een frontmaaier zeer geschikt voor tuinen en gazons met obstakels zoals: bomen, struiken, bloembakken, vijvers, speeltoestellen en bloemperken.

BTN de Haas heeft verschillende Husqvarna frontmaaiers in het assortiment. Wilt u meer informatie? Bekijk dan de speciale informatiepagina: Husqvarna frontmaaier: de voordelen op een rij. Waarom een Husqvarna frontmaaier?

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Frontmaaier Husqvarna

Sla geen stuk van uw gazon over met de comfortabele frontmaaier van Husqvarna. Het maaidek is bevestigd aan de voorkant van het apparaat zodat u een perfect overzicht heeft van uw werkterrein. Daarnaast werkt de maaier stabiel op hellingen en heuvels door het lage zwaartepunt en het hoogwaardige AWD-systeem. Verder is de maaier gemakkelijk in het gebruik en kenmerkt het zich door zijn onderhoudsvriendelijkheid. De speciale servicepositie van het maaidek maakt het gemakkelijk om een onderhouds- of schoonmaakbeurt uit te voeren. Verdere praktische details zijn de omkiepbare motorkap en de eenvoudig toegankelijke onderhoudspunten.

Frontmaaier kopen

Ons deskundige personeel staat klaar om u van advies op maat te voorzien bij het kopen van een frontmaaier. In onze webwinkel heeft u keuze uit een ruim aanbod tegen scherpe prijzen. Onze producten hebben een hoge kwaliteit en zijn van praktisch nut. Heeft u vragen met betrekking tot onze producten? Onze deskundige klantenservice staat altijd klaar voor het beantwoorden van al uw vraagstukken. Als u liever langskomt in onze fysieke winkel, dan bent u ook van harte welkom. Tevens hebben wij ook onze eigen werkplaats voor het geval dat uw frontmaaier na het kopen stuk gaat.