Husqvarna kettingzaag kopen

Wilt u graag een boom snoeien of vellen, maar heeft u hier geen geschikt gereedschap voor? Bij BTN de Haas kunt u een Husqvarna kettingzaag kopen die voor u de klus klaart. In onze webwinkel vindt u verschillende soorten kettingzagen; van hobbymatig gebruik tot aan professioneel zagen. Gaat u een Husqvarna kettingzaag kopen? Let bij aanschaf dan goed op het type kettingzaag. Meer weten over een Husqvarna kettingzaag en de verschillende types?

Producten 1-36 van 63

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Husqvarna motorzaag

Zaagt u veel en/of dik hout en heeft u geen toegang tot netstroom? Dan is een Husqvarna motorzaag, ook wel kettingzaag op benzine genoemd, de beste optie voor u! In onze webwinkel vindt u verschillende soorten benzine aangedreven kettingzagen. Een Husqvarna motorzaag is standaard uitgerust met een X-Torq motor die zorgt voor minder uitlaatgassen en minder brandstofverbruik. Dit is volgens de strengste milieuvoorschriften. Ook zijn de choke en stophendel standaard gecombineerd. Hierdoor zal de motor sneller starten en wordt het risico op het verzuipen van de motor verminderd. Bij de zwaardere machines loopt het decibelniveau hoog op. Wij adviseren daarom dat u bij gebruik van een Husqvarna motorzaag met gehoorbeschermers en beschermingstoebehoren werkt. Bij ons vindt u ook zaagkleding.

Husqvarna kettingzaag

Bent u op zoek naar een kettingzaag die geschikt is voor het robuuste werk? Een Husqvarna kettingzaag is speciaal ontwikkeld voor dagelijks en professioneel gebruik. De kettingzagen zijn verkrijgbaar in een elektrische, accu of benzine aangedreven uitvoering. De standaard geïntegreerde start- en stop-schakelaar en brandstofpomp zorgen ervoor dat de zaag gemakkelijk start. Daarnaast levert een Husqvarna kettingzaag optimale motorprestaties door de automatische fijnafstelling van de motor. Zo bent u geen geld kwijt aan het afstellen van uw carburateur. Een Husqvarna kettingzaag is een trouwe partner voor elke klus.