Zaagkleding

Wanneer u met een kettingzaag werkt is het niet alleen van belang om met de juiste technieken te werken, ook het dragen van zaagkleding is essentieel. Waarborg uw persoonlijke veiligheid met de veiligheidskleding van BTN de Haas. Tot het assortiment behoren:

  • Werkhandschoenen
  • Gehoorbeschermers
  • Bretels
  • Helmen
  • Veiligheidsbroeken
  • Werkjassen

Onze veiligheidsbroeken zijn voorzien van een zaagbescherming. Het gebruikte vezelmateriaal zorgt ervoor dat de kettingzaag onmiddellijk tot stilstand gebracht wordt wanneer het in aanraking komt met de broek. Zowel de werkjassen als veiligheidsbroeken zijn voorzien van reflectoren, zodoende bent u goed zichtbaar voor uw omgeving.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zaagkleding werkkleding

Bent u op zoek naar kledij dat u in verschillende situaties kunt gebruiken om uw veiligheid te waarborgen? Onze zaagkleding dient ook als werkkleding. Zo werkt u tijdens andere klussen ook onder veilige omstandigheden. Zo zijn onze gehoorbeschermers ook ideaal wanneer u werkt met machines die een hoog decibel volume hebben. Ook onze werkhandschoenen beperken het risico op letsel tijdens diverse werkzaamheden. Onze kledij is verkrijgbaar in verschillende maten, zo is de kans groot dat u het juiste product vindt! Bent u naast zaagkleding en werkkleding ook op zoek naar een geschikt apparaat om bomen te snoeien of te vellen? Bekijk dan ook eens ons kettingzagen assortiment!

Husqvarna zaagkleding

Bent u op zoek naar kwalitatieve veiligheidskleding die u beschermt tijdens risicovolle werksituaties? Dan is de zaagkleding van Husqvarna een uitstekende keuze voor u! De beschermende kleding uit ons assortiment is speciaal ontwikkeld voor risicovolle werkzaamheden. Voor een optimaal werkcomfort is de kledij ademend, zodoende kunt u hard aan het werk zonder dat het gaat broeien onder uw kleding. Alle Husqvarna zaagkleding voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen. Met de beschermende kleding van BTN de Haas kunt u met een veilig gevoel elke klus klaren. Bent u naast veiligheidskleding op zoek naar middelen om uw kettingzaag te onderhouden? Bekijk dan ook eens ons kettingzaag vijlen assortiment.

Zaagkleding kopen

Wilt u onder veilige omstandigheden werkzaamheden uitvoeren? In onze webwinkel kunt u eenvoudig zaagkleding kopen. Wij beschikken over een breed assortiment beschermende kleding die voldoen aan de veiligheidsnormen. Heeft u nog vragen over één van onze producten? U bent van harte welkom in ons filiaal gelegen aan de Osloweg 139 te Groningen. Daar staat ons vakkundig personeel met ervaring in het vakgebied graag voor u klaar. Wilt u liever telefonisch contact? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Onze experts helpen u graag verder met uw vragen, dat is dé service van BTN de Haas!