Aanhangerkoppeling

Maak een veilige verbinding tussen uw voertuig en uw aanhanger met een aanhangerkoppeling. In onze winkel vindt u alleen koppelingen van de hoogste kwaliteit. U heeft bij ons de keuze uit verschillende koppelingen met uiteenlopende draagcapaciteiten. Bij het aanschaffen van een kogelkoppeling aanhangwagen moet u letten op:

  • Aanhangerlast in kilo’s / capaciteit
  • Wilt u een aanhanger koppeling vierkant of rond?
  • Welke diameter van de disselaansluiting bent u nodig? Bijvoorbeeld een kogelkoppeling 60mm of een aanhanger koppeling 70mm?

Alleen de beste materialen worden gebruikt bij de fabricage van de aanhanger onderdelen die wij u bieden. Bestel daarom uw aanhangerkoppeling altijd online bij BTN de Haas. Ook andere accessoires om uw vracht veilig te vervoeren, zoals een aanhanger sluiting, vindt u in ons ruime assortiment.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Aanhangerkoppeling vervangen

Iedere koppeling is aan slijtage onderhevig. Daarom kan op een gegeven moment de tijd aanbreken om uw aanhangerkoppeling te vervangen. Een andere reden kan zijn dat u een koppeling nodig heeft met meer draagkracht. Ook deze vindt u bij BTN de Haas! Om de capaciteit van uw aanhanger te verhogen, kunt u tevens een steunwiel bij ons aanschaffen. Is het nodig om uw aanhangerkoppeling te vervangen? U vindt een geschikt nieuw exemplaar eenvoudig in onze online winkel.

Aanhangerkogelkoppeling

Als u een draagbare verbinding tussen uw aanhanger en uw voertuig zoekt, heeft u een aanhangerkogelkoppeling nodig. Hiervan vindt u verschillende betrouwbare exemplaren bij BTN de Haas. De grootste verschillen liggen in de specifieke afmetingen en de maximale treklast. Deze vindt u eenvoudig in onze uitgebreide productinformatie terug. Om zware lasten te verslepen, kunt u bij ons bovendien terecht voor een aanhanger lier. Deze kunt u eenvoudig met uw aanhangerkogelkoppeling bestellen.

Aanhangerkoppeling kopen

Wilt u veilig met uw vracht de weg op? Dan is een aanhangerkoppeling kopen bij BTN de Haas zeer verstandig. Hiermee brengt u eenvoudig een stevige verbinding tot stand tussen wagen en voertuig. Om uw lading en aanhanger zelf tegen diefstal te beschermen, kunt u bovendien eens een kijkje nemen in ons ruime beveiliging aanhanger aanbod. Met de hoge kwaliteit onderdelen van BTN de Haas weet u altijd waar u aan toe bent. Kies er daarom voor om in onze winkel uw aanhangerkoppeling te kopen!