Hijs en hefmiddelen

Heeft u vaak te maken met zwaar materiaal dat verplaatst moet worden? Dan komen de sjor-, hijs en hefmiddelen van BTN de Haas zeker van pas! U kunt bij ons eenvoudig producten zoals sjorbanden kopen. Ook voor een handlier met staalkabel, krikken en sterke lasthaken bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze kwaliteitsproducten kunt u uw werkzaamheden gemakkelijk en veilig uitvoeren. Bekijk direct online ons complete assortiment hijs en hefmiddelen!

Producten 1-36 van 42

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Hijs en hefmiddelen online

U vindt een uitgebreide collectie hijs en hefmiddelen online bij BTN de Haas. Hierdoor kunt u eenvoudig vanuit huis ons complete aanbod bekijken en de gewenste artikelen bestellen. Wij hebben onder andere bijzonder sterke en gecertificeerde hijsbanden. U heeft een ruime keuze uit maximale draagkracht en werklengte. Heeft u onze hijs en hefmiddelen online bekeken en twijfelt u welke producten het beste zijn voor uw situatie? Bel dan gerust met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies.

Hijs en hefmiddelen kopen

U kunt bij BTN de Haas op twee manieren uw hijs en hefmiddelen kopen. Allereerst is het mogelijk om via de webshop alle benodigde artikelen te bestellen. Wij zorgen ervoor dat u uw order zo snel mogelijk in huis heeft. Naast online bestellen, kunt u uw hijs en hefmiddelen ook kopen in onze winkel in Groningen. Ons complete assortiment met onder andere assteunen, garage- en potkrikken is hier te bekijken. Heeft u de ideale artikelen gevonden? Dan kunt u deze direct meenemen!