Kruiwagenwiel

Is uw oude kruiwagenwiel versleten en bent u toe aan een nieuw exemplaar? Dan bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres! In ons ruime assortiment vindt u vele modellen en formaten, zodat u altijd een geschikt wiel vindt. Na een eenvoudige montage kunt u weer aan de slag met het vervoeren van zand, takken en andere materialen. Voor een kruiwagenwiel van de hoogste kwaliteit gaat u daarom altijd naar BTN de Haas! 

Producten 1-36 van 38

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kruiwagenwiel binnenband

Soms is het niet nodig om een heel wiel te vervangen. Als u last heeft van een lek of slijtage, kunt u beter een nieuwe kruiwagen binnenband bestellen. Wij hebben verschillende modellen voor u, die op diverse kruiwagens gebruik kunnen worden. Ook voor de buitenkant kunt u een nieuwe kruiwagen band bij ons kopen. Bekijk eenvoudig ons ruime assortiment om de juiste kruiwagenwiel binnenband te vinden! Neem voor vragen gerust contact op met onze deskundige klantenservice.

Kruiwagenwiel kopen

Als u een nieuw kruiwagenwiel wilt kopen, heeft u bij BTN de Haas een zeer ruime keuze. Voor allerlei soorten wielen van kruiwagens en karren kunt u uitstekend bij ons terecht. Zo is in onze winkel een bok- of zwenkwiel kopen ook mogelijk. Wilt u zelf uw banden repareren? De benodigde plakkers en lijm kunt u in onze winkel bestellen. Hier kunt u tevens een geheel nieuw kruiwagenwiel kopen. Bij BTN de Haas bestelt u eenvoudig lekvrije wielen!