Kabelschoentjes

Als u zelf lampen op uw voertuig gaat aanpassen of aansluiten, zijn de kabelschoentjes van BTN de Haas onmisbaar. Hiermee maakt u zelf eenvoudig een veilige verbinding tussen een kabel en een vlak aansluitstuk. In ons ruime assortiment zijn meerdere soorten van dit handige onderdeel aanwezig, waarmee u zelf uw voertuigverlichting kunt repareren of aanbrengen. Bekijk online onze diverse kabelschoentjes en selecteer eenvoudig de soort die u nodig heeft. 

Producten 1-36 van 51

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kabelschoentjes set

Omdat er vele verschillende soorten bestaan - waaronder een zogeheten ‘piggyback’, ‘bullet’ en ‘butt’ - is het verstandig om een kabelschoentjes set te bestellen. Zo heeft u alle varianten bij de hand en kunt u elke aansluit klus eenvoudig maar vakkundig klaren. Kabels en aansluitpunten verschillen immers vaak van grootte. Door voor een kabelschoentjes set te kiezen, heeft u alle mogelijke soorten kabelschoentjes bij de hand. Nu kunt u bijvoorbeeld eenvoudig uw achterlichten aansluiten!

Kabelschoentjes assortimentsdoos

Houdt u ervan om gereedschappen en accessoires op voorraad te hebben? Dan komt de kabelschoentjes assortimentsdoos van BTN de Haas goed van pas! Deze bewaardoos is 275-delig en bevat elke kabelschoen die u maar nodig kunt hebben. Als u verschillende soorten aansluiting wilt maken, heeft u zelfs de keuze uit sets van verschillende kleuren. Zo kunt u een kabelschoentjes assortimentsdoos in het blauw of rood bestellen bij BTN de Haas.

Kabelschoentjes monteren

Wij zorgen voor een snelle levering, zodat u direct uw kabelschoentjes kunt monteren. Dit is een vrij eenvoudige klus. Allereerst dient u de kabel waar u een schoentje op aan wilt sluiten te strippen.

Let op: het is belangrijk dat u het koper hierbij niet beschadigt!

Zodra u de kabel heeft gestript, kunt u het koper in elkaar draaien, zodat u er geen draadjes meer uitsteken. Schuif de kabel zo diep mogelijk in de huls en klem de kabelschoen stevig op de kabel. Nu is het slechts een kwestie van aansluiten. Heeft u vragen over kabelschoentjes monteren? Onze deskundige klantenservice helpt u graag!

Kabelschoentjes kopen

Als u zelf de aansluiting van onder andere voertuigverlichting wilt verzorgen, is kabelschoentjes kopen bij BTN de Haas een absolute aanrader. Ook de benodigde verlichting zelf vindt u bij ons, van zwaailichten tot breedtelampen. Dankzij de vele verschillende soorten kabelschoentjes in ons online assortiment is vrijwel iedere aansluit klus eenvoudig te klaren. Kijk, als u bij ons kabelschoentjes gaat kopen, gerust verder in onze verlichting en elektra afdeling. Hier vindt u alles wat u nodig heeft!