Zaklamp LED

Als u voor kwaliteit kiest, is een zaklamp met led verlichting aan te raden. Led lampen staan bekend om hun felle licht en hun grote duurzaamheid. U kunt in veel gevallen de lichtbron zelf instellen zoals u wilt. In ons ruime assortiment vindt u onder andere een led lamp waarvan de sterkte van het licht en de batterijduur zo goed mogelijk op elkaar afgesteld zijn. Kortom, een zaklamp met led verlichting is een betrouwbare bondgenoot als u op donkere plaatsen moet werken!

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zaklamp led oplaadbaar

In plaats van telkens nieuwe batterijen te moeten bestellen, wordt een zaklamp met led licht die oplaadbaar is van harte aanbevolen. Bij BTN de Haas vindt u dergelijke lampen en ook batterijen die oplaadbaar zijn. Als u gebruik maakt van een zaklamp led oplaadbaar model, weet u zeker dat u de lamp meteen kunt gebruiken wanneer u deze nodig heeft!

Brennenstuhl zaklamp led

Wilt u duidelijk zicht, zelfs in de donkerste hoekjes? Dan komt een Brennenstuhl zaklamp met led licht goed van pas! Deze slim ontworpen looplamp heeft een stevige handgreep, die u bovendien om kunt klappen. Zo kunt u ook in kleinere ruimtes kijken waar u wilt. De batterij heeft een levensduur van wel drie uur. Is de tijd inmiddels verstreken? Dan kunt u de Brennenstuhl zaklamp met led eenvoudig opladen via de meegeleverde adapter en laadkabel! Bestel deze handige lamp bij BTN de Haas.

Zaklamp led kopen

Oplaadbaarheid, instelbaar licht, balans tussen intensiteit en batterijduur; we kunnen wel doorgaan met voordelen opnoemen die een zaklamp met led kopen met zich meebrengt. In ons ruime assortiment zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Voor iedere klus vindt u de juiste lamp bij BTN de Haas. Uw directe omgeving wordt duidelijk zichtbaar, zodat u goed kunt zien wat u doet. Kiest u voor kwaliteit en een lange batterijduur? Dan kiest u ervoor om in onze winkel een zaklamp met led licht te kopen!