Isolatietape

Isolatietape is te gebruiken bij een groot aantal werkzaamheden. Zo kunt u de tape gebruiken voor labelling, kabelbundeling en andere klussen aan het elektriciteitsnetwerk. Daarnaast kunt u isolatietape gebruiken als kuiltape om gaten in kuil- of wikkel plastic te repareren. Op deze manier kunt u schimmelvorming in het kuilpak voorkomen. Door het krachtige kleefvermogen blijft de tape zelfs op een vochtige ondergrond kleven. De uitstekende afdichtende eigenschappen zorgen ervoor dat de tape ook geschikt is voor buitentoepassing. Het ruime assortiment van BTN de Haas biedt altijd de juiste PVC isolatietape en kuiltape voor elke klus! 

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Isolatietape zwart

Felgekleurd isolatietape valt goed op zodat u het ook kunt gebruiken als markering van kabels en zekeringen. Daarnaast vindt u ook isolatietape in de kleur zwart in ons assortiment. Deze neutrale tape valt niet tot nauwelijks op en is naast het beschermen of bundelen van kabels ook bijzonder geschikt als kuiltape. Isolatietape in het zwart van BTN de Haas is geschikt voor zowel professioneel als hobbymatig gebruik. Heeft u nog vragen over het gebruik onze tape, isolatiemateriaal of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Isolatietape en kuiltape

In ons assortiment vindt u rollen isolatietape en kuiltape in diverse kleuren, diktes en breedtes. Het isolatietape hecht zich goed aan de ondergrond waardoor beschadigingen goed gerepareerd kunnen worden. Doordat de tape niet over geleidingsvermogen beschikt, is het veilig in gebruik en breed inzetbaar. Afhankelijk van de klus die u gaat uitvoeren vindt u bij ons altijd de juiste tape soort. Bestel u uw isolatietape en kuiltape eenvoudig online. Ook voor andere werkplaatsartikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af zodat u snel aan de slag kunt!

 

Isolatietape gebruiken

Ons zeer sterke isolatietape is vervaardigd van top kwaliteit PVC materiaal. Door de elastische eigenschappen kunt u de isolatietape gebruiken bij lage temperaturen van -10°C tot 90°C. Ook is de tape bestand tegen veroudering en weersinvloeden, oliën, zuren en alkaliën. Wanneer u isolatietape wilt gebruiken voor het repareren van elektriciteitskabels, let er dan op dat wanneer de kabels volledig bloot liggen door een beschadiging aan de rubberen isolatie, u geen isolatietape kunt gebruiken. In dat geval is het verstandig om de kabel volledig te vervangen of te laten repareren door een elektricien. Ook alle andere benodigde elektra onderdelen vindt u in onze webshop.

 

Isolatietape kopen

Bij BTN de Haas kunt u eenvoudig online uw isolatietape kopen. Ook andere soorten tape vindt u in ons uitgebreide assortiment. Wilt u onze producten eerst bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze winkel in Groningen. Hier kunt u al uw vragen stellen aan onze specialisten. Zij geven u graag meer informatie als u isolatietape wilt kopen. Een goede service, kwaliteit en scherpe prijzen, dát is BTN de Haas!