Jerrycan kopen

Werkt u veel met vloeistoffen die u moet verplaatsen tijdens het werk? Dan kunt u daarvoor een jerrycan kopen bij BTN de Haas. Wij hebben diverse modellen in ons assortiment. Zo vindt u bij ons onder andere jerrycans inclusief slang en jerrycans met tapkraantje. Ook voor de bijbehorende producten zoals schenktuiten en trechters bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt eenvoudig online uw jerrycan kopen. Wij leveren deze zo spoedig mogelijk bij u af zodat u snel aan de slag kunt!

33 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Jerrycan benzine

In het assortiment van BTN de Haas vindt u meerdere jerrycans waaronder een jerrycan om benzine in te vervoeren. Dit is handig als u bijvoorbeeld een aggregaat, hogedrukreiniger of ander gereedschap heeft dat op benzine werkt. Met behulp van een flexibele schenktuit of trechter kunt u de benzine gemakkelijk overhevelen in het apparaat. De jerrycan voor benzine is van bijzonder goede kwaliteit. Zo weet u zeker dat u deze lang kunt gebruiken. Als u meer informatie wilt over onze jerrycans en overige werkplaatsartikelen, kunt u contact opnemen met de klantenservice. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder!

 

Jerrycan 20 liter

Wilt u veel vloeistof in één keer verplaatsen? Dan is een jerrycan van 20 liter bijzonder geschikt. Door het stevige handvat is de jerrycan goed te vervoeren. Als u een jerrycan van 20 liter te groot vindt, kunt u bij ons ook kleinere modellen kopen. Ook is het mogelijk om een duo jerrycan te bestellen. Met dit model kunt u twee verschillende vloeistoffen in één jerrycan opslaan. Welke jerrycan u ook koopt, met de producten van BTN de Haas kiest u altijd voor kwaliteit!

 

Jerrycan schenktuit kopen

Om vloeistof gemakkelijk over te hevelen kunt u bij BTN de Haas naast uw jerrycan ook een schenktuit kopen. Met een flexibele tuit wordt het overschenken een stuk eenvoudiger. Ook trechters zijn een goed hulpmiddel om uw vloeistof zonder verspilling op de juiste plaats te krijgen. Bij BTN de Haas kunt u online uw trechter, jerrycan en schenktuit kopen. Het is daarnaast ook mogelijk om langs te komen in onze winkel in Groningen. Hier kunt u onze producten bekijken en overleggen met onze specialisten. Zo gaat u altijd met het juiste product naar huis!