Slijpschijf

Bent u op zoek naar een nieuwe slijpschijf? U vindt bij BTN de Haas verschillende doorslijp- en afbraamschijven. Met onze hoogwaardige producten kunt u onder andere snel randen slijpen, bramen verwijderen en buizen doorslijpen. Wij hebben slijpschijven in diverse formaten, geschikt voor het bewerken van verschillende materialen. Naast een slijpschijf bent u bij ons ook aan het juiste adres voor overige werkplaatsartikelen zoals tape en plakband. Bekijk direct ons ruime assortiment en maak uw werkplaats compleet! Lees meer

van 137

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

van 137

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Slijpschijf metaal

Bij BTN de Haas vindt u een slijpschijf om snel en eenvoudig metaal mee door te slijpen. De diameter en dikte van de schijven verschillen waardoor u altijd een geschikte doorslijpschijf vindt. De korte slijptijd, grote nauwkeurigheid en het trillingsvrij slijpen maken de schijven bijzonder prettig om mee te werken. Daarnaast heeft u met onze schijven weinig last van braamvorming. De slijpschijf voor metaal is onder andere te gebruiken voor het doorslijpen van betonvlechtwerk, massieve materialen en plaatwerk. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag!

 

Diamant slijpschijf

Met een hoogwaardige diamant slijpschijf zaagt u gemakkelijk verschillende materialen door. Onder andere klinkers en vensterbanken kunt u ermee op maat zagen. De schijven hebben een korte bewerktijd en precieze snijvlakken. Dat maakt snel en nauwkeurig werken mogelijk. Met een diamant slijpschijf kunt u zowel droog- als nat slijpen. Bij BTN de Haas hebben we diamant slijpschijven in verschillende formaten. Zo vindt u altijd de juiste schijf voor uw klus!

 

Slijpschijf kopen

Wilt u graag een nieuwe slijpschijf kopen? Dat kan eenvoudig online bij BTN de Haas. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment machines en gereedschappen en diverse werkplaatsartikelen. Zo kunt u gemakkelijk al het materiaal voor uw werkruimte in één keer bestellen. Als uw order op voorraad is wordt deze binnen enkele dagen bij u afgeleverd. U kunt daardoor snel aan het werk als u besluit een slijpschijf te kopen bij BTN de Haas!