Gallagher Promo Packs

Bij Gallagher zijn elk jaar verschillende artikelen voordelig geprijsd. Dit zijn de Gallagher Promo Packs! Een tal van artikelen zijn een jaar lang extra voordelig geprijsd. Zo heeft u het hele jaar door de kans om kwalitatieve Gallagher producten te kopen voor een zeer voordelige prijs!

Duopacks

Het hele jaar kunt u profiteren van een selectie Gallagher artikelen die te krijgen zijn in Duopacks. De Duopacks vindt u terug bij het schrikdraad, schriklint en schrikkoord. Bij het aanschaffen van een Duopack ontvangt u tot wel 30% korting ten opzichte van de losse artikelen. Een zeer wijze keuze!

Promo Packs

Naast de Duopacks zijn er nog meer Promo Packs te vinden bij de batterijen, weidepalen, isolatoren en poortgrepen. Bij de verschillende Promo Packs ontvangt u gratis extra’s. Als voorbeeld krijgt u bij aankoop van de M2800i schrikdraadapparaat alleen dit jaar een gratis afstandsbediening!

Tip: Vergeet niet om te controleren of u bij uw Promo Pack kunt profiteren van 7 jaar garantie

Met de voordelige Promo Packs heeft u tot wel 30% meer voordeel! Mis de scherp geprijsde acties van Gallagher niet en bestel de voordelige artikelen direct. Op = Op!

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina