Mollen vangen

Heeft u last van molshopen in uw mooie tuin of net aangelegde gazon? BTN de Haas helpt u om de mollen te vangen met een ruim assortiment aan anti-mollen producten. Zo heeft u de keuze uit mollenklemmen, anti-mollen gaas en een woelrat koker val. Er zijn verschillende vallen waarmee u de mollen kunt vangen, u heeft keuze uit een val met of zonder handvat. Het gaas is te verkrijgen in de afmetingen 200x1, 200x2 en 200x4, en heeft een dikte van 0,7mm. Wanneer u mollen preventief wilt voorkomen gebruikt u het gaas, zodat de mollen niet aan het oppervlakte kunnen komen. Wanneer er al schade is aangericht door de mol gebruikt u de klem om de mol te vangen. Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Mollen vangen klem

Heeft u een mooie tuin of gazon dat geplaagd wordt door molshopen? In ons assortiment vindt u een klem om mollen te vangen, effectief en eenvoudig! Er zijn verschillende klemmen te vinden in ons assortiment, met of zonder handvat. De klemmen zijn zo afgesteld dat de mollen direct gedood zullen worden en geen onnodige pijn lijden. U plaatst de klem aan de bovenkant van een regelmatig belopen en oppervlakkige mollengang. Zorg dat u eerst de steentjes en stukken graszode verwijderd om daarna de gespannen mollen vangen klem diep genoeg in de gang te steken. Maak daarna de opening weer dicht door er grond of aarde overheen te gooien.


Mollen vangen tips

BTN de Haas geeft u de beste mollen vangen tips! Deze tips helpen u op een eenvoudige wijze om van uw mollenprobleem af te komen.


1. Plaats een aantal mottenbollen in één van de gangen.
2. Stop een doek gedoopt in terpentijn of ammoniak in één van de gangen.
3. Mollen hebben een uiterst sterk gehoor en hebben een hekel aan storende geluiden. Met behulp van geluiden van omstreeks 400 hertz produceert u geluiden die de mollen als zeer irritant ervaren.

Met behulp van deze mollen vangen tips heeft u de plaag onder controle en behoort het probleem snel tot het verleden.