Tuinslang kopen

Om uw tuin van voldoende water te voorzien kunt u eenvoudig een tuinslang kopen bij BTN de Haas. In ons ruime assortiment vindt u slangen van verschillende afmetingen van vooraanstaande merken zoals Talen en Gardena. Ook de juiste Tuinspuit om aan uw slang te koppelen vindt u bij ons. Dankzij onze tuinbenodigdheden zal uw tuin gaan bloeien als nooit tevoren. Daarom is BTN de Haas hét adres om voordelig en online uw tuinslang te kopen.

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tuinslang met haspel

Om altijd genoeg bereik te hebben bij het besproeien van uw tuin kunt u bij BTN de Haas een tuinslang met haspel bestellen. U kunt hierbij kiezen uit een lengte van 20, 30 of 50 meter voor uw slang. Bij BTN de Haas zijn wandhaspels verkrijgbaar maar ook voor mobiele slangwagens kunt u bij ons terecht! Dankzij de armaturen hiervan heeft u altijd voldoende lengte van uw slang en zorgt u er eenvoudig voor dat deze niet in de knoop raakt of in de weg ligt. Kies uw tuinslang met haspel uit en bestel deze voordelig online!

 

Tuinslang 50 meter

Voor een mooie gemiddelde lengte om uw grond mee te besproeien kunt u een tuinslang van 50 meter bestellen bij BTN de Haas. Onze slangen zijn zeer flexibel en duurzaam. Om het bereik van uw slang eenvoudig aan te passen kunt u van een Slangkoppeling gebruikmaken. Hiermee sluit u eenvoudig tuinslangen van verschillende lengtes op elkaar aan. Zo kunt u een tuinslang van 50 meter verbinden met een exemplaar van 20 meter om net wat meer speling te creëren. Ook haspels om de slangen mee op te rollen zijn bij ons verkrijgbaar. Wilt u de bewatering van uw tuin vergemakkelijken? Dan is BTN de Haas hét adres voor u!