Bezem kopen

Na een dag intensieve arbeid wilt u natuurlijk graag uw werkterrein schoon achterlaten. In dat geval kunt u voor elk oppervlak bij BTN de Haas een geschikte bezem kopen! Naast standaard modellen kunt u bij ons terecht voor onder andere een zogeheten gemeentebezemzaalvegerstalbezem of onkruidbezem. Ook de bekende straatbezem om uw straat mee schoon te houden hebben wij voor u op voorraad.

Bij het kiezen van een goede bezem kunt u kiezen uit verschillende materialen haren:

  • Natuurvezel: Sterke haren die zeer geschikt zijn bij nattere ondergronden. Hoe korter de haren, hoe stugger. 
  • Kunststof: Houdt weinig vuil vast en is zeer geschikt voor buiten. Kunststof haren zijn zeer veerkrachtig. 
  • Kokosvezel: Zeer zachte haren. Wij bevelen het gebruik van kokosvezel haren aan bij gladde ondergronden. 

Verder hebben we losse stelen ter vervanging van oude bezemstelen. Na een goede veegbeurt kunt u uw werkvloer schoon en opgeruimd achterlaten. Voor elke klus de juiste bezem kopen? Daarvoor gaat u naar BTN de Haas!

31 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grote bezem kopen

Om u het werk gemakkelijker te maken kunt u in onze webwinkel een grote bezem kopen. Wij hebben een ergonomische bezem in ons assortiment met een steel die aan het einde een lichte buiging bevat. Hiermee kunt u eenvoudig een goede werkhouding aannemen, wat de bezemsteel ARBO-vriendelijk en ergonomisch maakt. De steel is van stevig essenhout gemaakt en gaat jarenlang mee. Een grote bezem kopen die uw rug ontlast doet u bij ons voordelig online!

 

Buitenbezem

Wilt u graag dat uw stoep of oprit er altijd netjes uitziet? Bestel dan uw buitenbezem bij BTN de Haas! In ons grote assortiment vindt u zogeheten straatbezems met stugge haren die elk stukje vuil meenemen als u grondig uw stoep veegt. Zo verwijdert u snel al het vuil dat op uw pad komt. Bestel bij BTN de Haas uw buitenbezem en vele andere hoge kwaliteit tuinartikelen voor het vergemakkelijken van uw tuinklus!