Bijl kopen

Wanneer u een bijl wilt kopen die specifiek past bij uw werkzaamheden, vindt u altijd een geschikte bijl in ons ruime assortiment! Het kan zijn dat u een bijl nodig hebt voor het kloven van brandhout of voor het kappen van bomen. Bij ons vindt u vele verschillende soorten bijlen die u gemakkelijk en snel online bestelt. Wilt u een bijl kopen? Hieronder ziet u de verschillende typen en voor welke klus deze geschikt zijn:

  • Kloofbijl - Geschikt voor het kloven van zware houtblokken.
  • Boombijl - Voor het omhakken van bomen.
  • Hakbijl - Ideaal voor kleine klusjes, zoals snoeien, vellen en rooien.

Bijlen en andere tuinaccessoires bestelt u eenvoudig online in onze webshop. Bovendien bent u van harte welkom in onze winkel waar ons deskundige personeel u graag verder helpt! 

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Husqvarna bijl kopen

Een professionele Husqvarna bijl kunt u voor een groothandel prijs in onze webwinkel kopen. Dit merk onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid, prijs-kwaliteit verhouding en is zeer geschikt voor professionele doeleinden. Bijlen van Husqvarna staan bekend om hun hoge kwaliteit, ergonomische vorm en handzame gewicht. Voor kappen en kloven is een Husqvarna bijl kopen daarom een uitstekende keus. Bekijk onze collectie Tuinartikelen online met meer speciaal tuingereedschap!

 

Bijl kopen online

U kunt bij ons een bijl online kopen en deze de volgende werkdag al in huis of op de boerderij ontvangen! Wij hebben een zeer breed en divers assortiment met veilige en handige bijlen. Wilt u liever eerst ervaren hoe de bijlen in de hand liggen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze winkel in Groningen. Ons gespecialiseerde personeel kan u verder helpen met het kiezen van de juiste bijl. Een topkwaliteit bijl kopen is bij BTN de Haas zowel online als in onze winkel zeer eenvoudig. Bij ons vindt u alles op het gebied van professionele Erf en tuinartikelen!