Hooivork kopen

U kunt zichzelf flink wat werk besparen door een efficiënte hooivork te kopen bij BTN de Haas! U werkt ergonomischer als u in onze online winkel een hoge kwaliteit vork met een stevige steel uitkiest. Met een hooivork kunt u hooi eenvoudig los of in balen verplaatsen. De keuze voor de juiste hooivork zorgt ervoor dat u uw rug niet teveel belast. Zo heeft u bij ons keuze uit een 2-tands hooivork of een 3-tands hooivork. Een hooivork kopen kunt u dus heel bewust doen bij BTN de Haas!


Naast vorken hebben wij ook een ruim aanbod harken. De hooihark kunt u bijvoorbeeld zeer goed gebruiken in combinatie met de hooivork. Op deze manier krijgt u alles op stal weer keurig netjes.

35 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hooivork 4 tands

In plaats van de gebruikelijke twee tanden kunt u tevens voor een hooivork in 4 tands model kiezen. Deze is ook zeer geschikt voor het verplaatsen en vervoeren van mest. U kunt kiezen uit 4 tands hooivork modellen van verschillende lengtes. Zo kunt u een exemplaar uitkiezen dat het beste bij uw lichaamslengte past. Bestel uw hooivork 4 tands en vele andere tuinartikelen voordelig online!