Mestvork

Als u als veehouder veel in uw stallen aan het werk bent, is een mestvork van hoge kwaliteit om meerdere redenen onmisbaar. Het is in de eerste plaats belangrijk dat de tanden onbuigzaam zijn en bij hoge belasting niet afbreken. Bij ons in het assortiment vindt u een mestvork 5-tandsmestvork 4-tands, en een mestvork met korf.


Daarnaast is het van belang dat de mestvork ergonomisch is vormgegeven, zodat u uw rug niet te zwaar hoeft te belasten. Daarom kunt u het beste kiezen voor een goede handgreep en een steel die aansluit bij uw postuur. Bij BTN de Haas kunt u een mestvork met een lengte van 85, 100, 130 of 135 cm bestellen.


Naast mestvorken hebben wij ook een ruim assortiment hooivorken. Maar ook voor een aardappelvork of bietenvork bent u bij ons aan het juiste adres! 

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mestvork paarden

Voor het schoonmaken van de paardenstal is een mestvork die op paarden is afgestemd wel zo praktisch. De meeste paardenverblijven worden dagelijks uitgemest. Een mestvork voor paarden heeft meerdere tanden, waardoor u de mest weg kunt scheppen zonder dat u het vlas op de vloer meeneemt. Onze paardenstalvorken zijn van professionele kwaliteit en worden geleverd voor een scherpe prijs. In ons ruime assortiment vindt u eenvoudig een bijpassende mestvork voor het schoonhouden van stallen van al uw dieren.

 

Mestvork kopen

Als agrarische winkel vindt BTN de Haas het belangrijk dat u een goede mestvork kunt kopen die geschikt is voor professioneel gebruik. Daarom informeren wij u als klant graag uitvoerig over de verschillende mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers van de klantenservice nemen graag de tijd voor u. Zij zorgen voor een snelle afhandeling en levering van uw bestelling als u in onze winkel een mestvork wilt kopen. Voor uw complete stalinrichting bent u in onze winkel aan het juiste adres!