Kinder tuingereedschap

Bent u op zoek naar leuk buitenspeelgoed voor uw (klein)kind? Kinder tuingereedschap is een leuk en leerzaam middel om de groene vingers van uw kinderen te ontwikkelen. Welk kind wil papa en mama nou niet helpen in de tuin? Als u voor uzelf een schep en een hark heeft gekocht om te werken in de tuin, kan uw kind enthousiast aan de slag met zijn of haar eigen kinder tuingereedschap. En zeg nou zelf, vele handen maken licht werk! Bij BTN de haas vindt u een zeer uitgebreid assortiment kinder tuingereedschap. Van een speelgoed bladblazer tot een metalen mini-hark. Uw kind zal het fantastisch vinden om te helpen met zijn of haar eigen tuinaccessoires!

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Metalen kinder tuingereedschap

Tijdens zonnige dagen kan ons metalen kinder tuingereedschap uitstekend gebruikt worden. Het aanbod van BTN de Haas is erg breed. Voor het omspitten van grond is de mini-schoffel super handig. En grotere modder klussen worden met de mini-schep heel eenvoudig. U kunt online een Schep kopen voor uzelf maar ook voor uw kind hebben we een gepast exemplaar! Ook de juiste tuinkleding voor uw kind kunt u bij BTN de Haas bestellen. Met een paar tuinlaarzen en een bijpassende overall voelt uw kleine zich een echte tuinman- of vrouw! Metalen kinder tuingereedschap is een echte musthave als u een grote tuin heeft en een (klein)kind dat graag helpt.

 

Kinder tuingereedschap kopen

Bij BTN de Haas kunt u voordelig hoge kwaliteit kinder tuingereedschap kopen. Wel is het belangrijk dat er bij ons metalen mini-gereedschap altijd toezicht wordt gehouden door een volwassene. Het gereedschap is bedoeld voor kinderen boven de twee jaar. Als u liever samen met uw (klein)kind dit gereedschap wilt bekijken bent u van harte welkom in onze winkel in Groningen! Wat is er nu leuker voor kinderen dan hun eigen kinder tuingereedschap kopen en daarna ook als een echte volwassenen te gebruiken? Het gehele assortiment tuingereedschap kunt u online bekijken bij onze Erf en tuinartikelen. Als u liever onze winkel bezoekt, helpt ons ervaren personeel u graag verder!