Fort kruiwagen

Betrouwbaarheid op wielen, dát is een goede manier om een Fort kruiwagen te beschrijven! De bak is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof of staal. Dit maakt de kruiwagen uitermate geschikt voor het vervoeren van bijvoorbeeld voer, stro, tuinafval. De kruiwagenbakken zijn heel stevig en zeer duurzaam, zodat u er flink wat jaren mee uit de voeten kunt. De efficiënte Fort kruiwagen is in verschillende kleuren en formaten bij BTN de Haas verkrijgbaar!

30 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Fort kruiwagen 160 liter

Als u een kruiwagen met grote laadbak zoekt, heeft u een Fort kruiwagen met 160 liter inhoud nodig! De luchtband van deze kruiwagen heeft een as van 20 cm. Bovendien is de kruiwagen in verschillende kleuren verkrijgbaar. De bak is gemaakt van hoogwaardig HDPE, een kunststof die zeer slijtvast is. Dat betekent dat de bak nog vele jaren meegaat. Bent u op zoek naar extra balans? Dan kunt u tegen slechts een kleine meerprijs een Fort kruiwagen met 160 liter bak met twee wielen bestellen!

 

Fort kruiwagen onderdelen

Wielen en handvaten voor uw kruiwagen zijn bij BTN de Haas los verkrijgbaar! Deze kunnen na verloop van tijd slijten of beschadigd raken. In onze webwinkel kunt u uw Fort kruiwagen onderdelen vervangen. De losse onderdelen zorgen ervoor dat uw kruiwagen weer een paar jaar mee kan! Het online assortiment van BTN de Haas is erop gericht dat u uw tuinklus zo snel en praktisch mogelijk geklaard krijgt. Daarom kunt u bij ons volop losse Fort kruiwagen onderdelen en vele andere tuinartikelen voordelig bestellen!

 

Fort kruiwagen geel

Als u voor uw boerderij meerdere kruiwagens voor verschillende functies wilt bestellen, is het handig om een kleurverschil aan te brengen. Zo kunt u met een groene kruiwagen hooi vervoeren en een Fort kruiwagen in het geel gebruiken voor mest. Het voordeel van dit gele model is dat deze een enkel wiel met een lekvrije rubberen band heeft met een extra lange levensduur! Bij BTN de Haas kunt u in elke gewenste kleur uw kruiwagen kopen. Kies in onze webwinkel voor een Fort kruiwagen in het geel, groen of lavendel!