Bats kopen

BTN de Haas is de allround online winkel voor wie in de agrarische sector werkzaam is of voor wie op zoek is naar stevig tuingereedschap! In onze winkel kunt u een bats kopen in verschillende modellen, vormen en afmetingen. Als u een stevige en roestbestendige bats wilt kopen, slaagt u zeker in onze winkel.


Als u op zoek bent naar een nieuwe steel voor uw bats, dan komt ons brede assortiment losse stelen goed van pas. Zo kunt u rechte en gebogen stelen kopen in de voor u bijpassende afmetingen! Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bats kopen online

Als u veel werkzaamheden heeft, is een bats kopen online een zeer goede beslissing. De specialisten van BTN de Haas zijn bekend met de verschillende taken in de landbouw en veeteelt en houden daar in het aanbod rekening mee. Zo kunt u bijvoorbeeld een bats kopen in onze online winkel met een gekartelde/getande onderkant. Deze bestaat uit drie scherpe punten, zodat u gemakkelijker door sterk kleihoudende aarde kunt spitten. Ook voor uw andere erf- en tuinartikelen kunt u in onze winkel terecht. Wij zorgen voor een snelle levering!