PetsXL

Bent u op zoek naar eten, speelgoed en een mand voor uw boerderijdier? Dan zit u goed bij de PetsXL dierenbenodigdheden van BTN de Haas. Naast een compleet assortiment droog en natvoer kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide collectie honden- en kattenbenodigdheden. Met onze luxe manden en kussens geeft u uw viervoeter een comfortabele slaapplek. Hier kunnen zij heerlijk uitrusten na een lange dag op de boerderij. Door de grote diversiteit in afmetingen, vormen en kleuren vindt u altijd de juiste benodigdheden dat past bij uw huisdier. Bekijk direct ons ruime PetsXL assortiment online! Lees meer

Hondenbenodigdheden
Hondenbenodigdheden
van de beste kwaliteit
Bekijk alles

 

 

Een greep uit ons assortiment

PetsXL dierenbenodigdheden

Konijnenvoer, kattenluiken en hondenbenodigdheden, u vindt het allemaal in het assortiment PetsXL dierenbenodigdheden van BTN de Haas! Wij hebben onder andere een ruim aanbod diervoeding van hoge kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van een lekkere en verantwoorde maaltijd voor uw viervoeter, vogel of knaagdier. Ons assortiment PetsXL dierenbenodigdheden biedt naast gewoon voer ook dieetmaaltijden. Zo vindt u bij BTN de Haas altijd het juiste voer voor uw dier. Houd uw katten en honden in optimale conditie met de juiste voeding!

 

PetsXL online

Bij BTN de Haas kunt u op de afdeling PetsXL online al uw kattenspeelgoed, bodembedekking en hondenvoer bestellen. Het complete assortiment vindt u terug op de webshop van BTN de Haas. Zo kunt u thuis eenvoudig de juiste producten uitkiezen! Wij zorgen voor een snelle verzending van uw bestelling. Hierdoor kunt u uw dieren binnen enkele werkdagen al verrassen met het beste voer of leuke speeltjes. Hiermee houdt u uw boerderijdieren in een perfecte conditie. Uw honden bewaken de boerderij en uw katten houden deze vrij van ongedierte. Heeft u vragen over ons PetsXL online assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

 

PetsXL Groningen

Wilt u uw inkopen liever direct doen? Dan bent u van harte welkom bij BTN de Haas in Groningen. Bij ons in de winkel vindt u de afdeling PetsXL Groningen. Daar kunt u ons uitgebreide assortiment bekijken. Naast de vele producten voor katten en honden vindt u hier ook een ruim aanbod kippenbenodigdheden. De medewerkers van BTN de Haas staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zij helpen u graag bij het vinden van de ideale producten voor uw dier! Bezoek onze winkel en neem eens een kijkje op de afdeling PetsXl Groningen!