PVC folie

Wilt u voordelige PVC folie om spullen af te dekken, bijvoorbeeld op een bouwlocatie, of voor uw vijver? Kies dan voor het aanbod van BTN de Haas! Ons folie is scheurvast, waterdicht en heeft een glans die niet snel verloren zal gaan. Voor welke toepassing u de PVC folie ook nodig heeft, bij ons vindt u het. Bekijk op uw gemak ons volledige aanbod en bestel de variant die bij de toepassing hoort die u nodig heeft. De folies komen in verschillende afmetingen en zijn van verschillende dikte, zo treft u precies aan wat u zoekt! Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

van 88

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

van 88

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

PVC folie vijver

Bij ons kunt u verschillende diktes en afmetingen PVC folie vijver op rol afnemen. Deze folies zijn bij uitstek geschikt om uw vijver mee aan te leggen! Het vormt de ideale basis voor een visvijver, vuilstortplaats, waterbassin, mestbassin of regenwateropslag. Welke dikte PVC folie vijver u ook bij ons afneemt, u bent altijd verzekerd van een duurzame stevige kwaliteit. U kunt de folie per meter of op rol van 2 x 25 meter tot en met 8 x 25 meter bij ons afnemen. Wat voor soort vijver u dan ook heeft, met ons assortiment slaagt u zeker!


PVC folie bouw

In ons assortiment kleuren en afmetingenPVC folie bouw. Deze zijn geschikt voor het afdekken, dichtmaken en afschermen van vele materialen en constructies. Belangrijk is dat u deze op de juiste wijze toepast van binnen naar buiten. Hoe dikker de PVC folie bouw is, hoe meer er een damp remmende werking vanuit gaat! Het is ideaal om toe te passen bij de open fase van een bouwproces en voorkomt hierbij eventuele bouwschade. Ook voor ander afdekmateriaal bent u bij ons aan het juiste adres, bekijk op uw gemak ons gehele assortiment.


PVC folie kopen

Bent u geïnteresseerd geraakt in ons artikelenaanbod en wilt u PVC folie kopen? Dat kan eenvoudig in onze webwinkel. Wilt u hierbij advies, dan kunt u contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Natuurlijk kunt u ook in onze vestiging in Groningen PVC folie kopen, wij verwelkomen u graag in onze groothandel! Onze specialistische medewerkers staan u graag bij in het maken van uw keuze.