Reflectie jas

In sommige werksituaties waarbij een goede zichtbaarheid van belang is, is het dragen van een reflecterende jas noodzakelijk. Bij BTN de Haas treft u breed assortiment van dergelijke jassen aan, uiteenlopend van een verkeersregelaarsjas tot een reflecterende parka of zelfs een fleece jack. Deze bieden wij aan in uitvoeringen van gerenommeerde merken als Sioen en M-Wear. Met ons aanbod kunt u zelfs in koude omstandigheden goed uw werkzaamheden blijven doen, zonder afbreuk te doen aan uw veiligheid of dat van uw personeel. Wij bieden ook stoere winddichte en waterafstotende softshell jassen aan van het merk Tricorp. Deze zijn voorzien van een subtiele reflectie piping, zodat de zichtbaarheid in het donker gewaarborgd is. Bekijk ons volledige aanbod online en bestel eenvoudig het door u gewenste exemplaar. Wij leveren uw bestelling binnen enkele werkdagen. Dát is de service van BTN de Haas!  Lees meer

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Reflecterende jassen

In onze winkel kunt u uiteraard ook ons aanbod reflecterende jassen komen bekijken. Onze experts helpen u graag bij het uitzoeken en inkopen van deze jassen. Zo weet u zeker dat de jassen passen en voldoen aan uw eisen. De reflecterende jassen zijn voorzien van meerdere zakken (met rits) zodat u of uw medewerkers eenvoudig spullen, zoals gereedschap of papier, bij zich kunnen houden. In omstandigheden waarin sprake is van vuiligheid of nattigheid is het erg praktisch om voor een vuil- en waterafstotend model te gaan. Ook deze jassen hebben wij in verschillende uitvoeringen in ons aanbod. Combineer het bestellen van de reflecterende jassen eenvoudig met het aanschaffen van werkbroeken of werkschoenen om uw veiligheidsoutfit compleet te maken. 

 

Veiligheid reflecterende jas

De zichtbaarheid in donkere situaties bepaalt voor een groot gedeelte de veiligheid reflecterende jas. Voor deze toepassing zijn de jassen uit ons assortiment vaak voorzien van reflecterende banden. Bovendien zitten onze reflecterende jassen erg comfortabel zodat u en/of uw medewerkers lang ongehinderd de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Dit is een belangrijk aspect omdat de veiligheid reflecterende jas wordt bepaald door het feit of deze wel (volledig) en gedurende de gehele werkzaamheden gedragen wordt. Met de reflecterende jassen uit ons assortiment, kunnen u en uw medewerkers daarom veilig aan een klus beginnen waarin zij goed zichtbaar moeten zijn.