Ruilen en Retourneren

 Aanbieden om te ruilen of retourneren:

U kunt artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen via het postkantoor. 
Onderstaand retourformulier dient volledig ingevuld toegevoegd te worden aan het retourpakket. 

Eventuele terugbetaling zal binnen 5 werkdagen na ontvangst van het retourpakket geschieden. De retourkosten zijn voor rekening van de klant.

Zie voor een uitgebreide beschrijving onze algemene voorwaarden, artikel 8 Herroepingsrecht, op de website.

 

Aanbieden ter beoordeling / reparatie

Om u zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen bij een defect aan uw machine, is het van groot belang dat wij de machine daadwerkelijk te zien krijgen op de afdeling After sales Service. Op deze manier kunnen wij de machine zien, beoordelen, de reparatieduur en kosten bespreken en uiteindelijk repareren. 

Wilt u een artikel aanbieden om te beoordelen? Kom dan langs in de winkel te Groningen of stuur het betreffende artikel op. 

Gebruik onderstaand reparatieformulier voor het opsturen van het artikel. Zonder formulier kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.

Gevaarlijke stoffen: Producten die bloot gesteld zijn aan gevaarlijke stoffen (Formaline, ontsmettingsmiddelen, zuren etc.) nemen wij uit veiligheidsoverwegingen niet aan. Wij verwachten een schoon product.

De verzendkosten zijn voor rekening van de klant, de verzendkosten voor het nieuwe pakket zijn voor rekening van BTN de Haas.