Lammerenspeen

Gaat u pasgeboren lammeren de fles geven? Bij BTN de Haas vindt u lammerenspenen in diverse vormen geschikt voor de fles of lambar. Het gebeurt soms dat er iets misgaat bij de totstandkoming van de ooi-lam binding. Het lam krijgt dan niet de kans om biest op te nemen aan het uier van de  moeder waardoor het zal verzwakken.
Met een lammerenfles met speen kunt u het lam zelf gaan voeden met biest van de ooi,  biest is bij BTN de Haas ook verkrijgbaar in poedervorm en op te lossen in warm water. Zorg er voor dat elk lam binnen een uur biest krijgt voor een optimale start minimaal 50ml per lam. Onze lammerenspenen zijn ook geschikt voor op de lambar waarmee u meerdere lammeren kunt voeden. Kies voor de lammerenspeen van BTN de Haas en u bent verzekerd van topkwaliteit.

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Lammerenspeen winkel

BTN de Haas heeft een breed assortiment om uw lammeren optimaal te kunnen bedienen. Behalve dat wij een ruim aanbod aan producten hebben voor het gezond grootbrengen van uw lammetjes, vindt u hier ook diverse artikelen om uw schapen gezond en vitaal te houden. Daarnaast hebben we vitamines en mineralen en schapenscheermachines zodat uw schapen het gehele jaar door in topconditie zijn. Bekijk bovendien onze andere benodigdheden zoals landhekken, ruiven en emmers voor een compleet uitgeruste stalinrichting. Bij BTN de Haas, vindt u altijd de juiste artikelen voor uw agrarische onderneming!