Suevia Drench pomp tbv drenchen koe | borstmodel | compleet

SKU
1114001
Voor € 281,95 € 307,33 Van € 367,50 € 400,58 23% Korting
Direct leverbaar
BIJDRAGE ORDERKOSTEN
vanaf €7,95. GRATIS vanaf €150
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
PRIJS WEBSHOP IS LEIDEND
I.v.m. prijsschommelingen kan de prijs afwijken van folders
LEVERING
Voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis. *Indien de order compleet is

Suevia borstmodel drenchpomp, om nog sneller te kunnen drenchen. Deze drench kunt u om uw nek hangen zodat u meer armen vrij hebt en gemakkelijker kunt werken. 

Voorkom uitdroging en drench uw koeien vanaf nu nog gemakkelijker!

Het gebruik van een drenchpomp komt steeds vaker voor bij melkveehouders. Een koe drenchen kunt u doen om verschillende redenen: o.a . preventief na afkalven, de koe heeft een energietekort, bij melkziekte, de koe is niet fit, eet slecht of heeft E-coli. Door te drenchen krijgt de koe een grote hoeveelheid lauw water (+ toevoegingsmiddelen) binnen. Hierdoor komt de pens op spanning en wordt de penswand geprikkeld. Vervolgens zal de pens sneller legen en krijgt de koe een hongergevoel. Met als resultaat dat de koe weer gaat vreten.

Met behulp van deze borst drenchpomp wordt het drenchen u nog gemakkelijker gemaakt. De pomp kunt u om uw nek hangen en hierdoor kunt u direct twee emmers water meenemen. Ook het drenchen van de koe is erg eenvoudig door de zelf aanzuigende handpomp. De pomp heeft een dosering van 400 ml per slag. Het ene eind stopt u in de bek van de koe, het andere eind in de emmer water. Deze kan hierna direct weer worden overgehangen naar de volgende emmer. Hierdoor kunt u snel veel liters water in de koe laten lopen. De pomp heeft een robuuste kwaliteit. De sonde slang is 350 centimeter lang en kan makkelijk worden ingebracht door de inox strotpijp met neusklem.

 

Specificaties:

  • Type: borstmodel drenchpomp
  • Geschikt voor: koe voorzien van voldoende vocht
  • Slang: 350 cm
  • Strotpijp: 50 cm, incl. neusklem
  • Capaciteit: 400 ml per slag
Meer informatie
Actie artikelX
MerkSuevia
Art. nr. merk200.4401
DiersoortKoe
Specifiek probleem dierUitdroging