Trampoline kopen

Met een trampoline in de tuin of op de boerderij doet u uw kinderen een groot plezier. Bij BTN de Haas kunt u eenvoudig een veilige trampoline kopen van zware kwaliteit die jarenlang meegaat! Wij bieden u een ruim aanbod trampolines in verschillende afmetingen. Veiligheid staat bij ons voorop en daarom beschikken al onze trampolines over een beschermrand. Wij hebben drie soorten randen die verschillen van levensduur en grootte. U kunt bij ons diverse trampolines kopen van het merk Airlife. Samen met de dikste beschermranden en het super veilige veiligheidsnet zijn onze trampolines de zwaarste en veiligste trampolines van Nederland! Lees meer

van 63

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

van 63

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Grote trampoline kopen

Wanneer u op zoek bent naar een grote stevige trampoline bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres. Zo hebben wij een trampolines van 430 cm tot maar liefst 460 cm van het hoogstaande merk Airlife in ons assortiment. De iets minder grote variant is de Airlife trampoline van 370 cm die wij u aanbieden voor een scherpe prijs. Naast een grote trampoline kopen kunt u ook Veiligheidsnetten online bestellen. Met de ingang van 2014 is de aanschaf van een veiligheidsnet bij een trampoline wettelijk verplicht.

 

Trampoline kopen rechthoek

Een trampoline kopen die rechthoekig is heeft als voordeel dat u optimaal de ruimte benut in vergelijking met de ronde variant. Daarnaast zijn de springveren gelijkmatiger verdeeld bij deze trampoline. Wanneer u een trampoline gaat kopen bij BTN de Haas voldoen zowel de rechthoekige als de ronde varianten aan de strengste veiligheidseisen. Heeft u vragen over onze trampolines? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel in Groningen. Ons deskundige personeel staat daar voor u klaar!