Beschermhoes trampoline

Trampolines gaan langer mee als er voldoende aandacht is voor opslag en onderhoud. Met een beschermhoes kan het springvlak en beschermrand van een trampoline volledig worden afgedekt ter bescherming tegen weersinvloeden, zoals regen, wind en hagel. De levensduur van de trampoline wordt aanzienlijk verlend door deze af te dekken met een beschermhoes. In onze winkel vindt u naast een beschermhoes ook trampoline onderdelen, zoals springveren of een trampoline rand in verschillende kwaliteitsklassen. Lees meer

van 4

Foto-tabel  Lijst 

van 4

Foto-tabel  Lijst 

Beschermhoes trampoline 460 cm

Bent u op zoek naar een beschermhoes van 460 cm doorsnee voor uw trampoline? Dan kunt u kiezen voor een bijzonder hoogwaardige beschermhoes voor uw trampoline met 460 cm diameter die van PVC is gemaakt. Deze afdekhoes gaat wel 5 tot 6 jaar mee! Als u voor een afdekhoes kiest, dan gaat het springdoek en de beschermrand aanzienlijk langer mee. Tevens zorgt u dat de springmat vrij blijft van bladeren en nattigheid, zo voorkomt u dat kinderen uitglijden. Naast de trampoline beschermhoes van 460 cm bieden wij u ook nog de volgende afmetingen aan: 305 cm, 370 cm en 430 cm.

 

Beschermhoes trampoline 305 cm

Een springdoek met een diameter van 305 cm is zeer geschikt voor zowel een grote tuin als een speelplaats. In het ruime assortiment van BTN de Haas vindt u een bijpassende beschermhoes voor uw trampoline met 305 cm doorsnede. BTN de Haas kan u als buitenspeelwinkel voorzien van advies op maat. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Ons vakkundige personeel staat graag voor u klaar om u verder te helpen!