Rechthoekige trampoline

Kinderen kunnen al hun energie kwijt als ze heerlijk heen en weer kunnen springen. Met een rechthoekige trampoline van BTN de Haas benut u de beschikbare ruimte optimaal in vergelijking tot de ronde variant. Ook zijn de springveren gelijkmatiger verdeeld, met alleen in de hoeken iets minder vering. Om te voorkomen dat kinderen kunnen blijven haken achter de veren is er een extra beschermrand aangebracht. Lees meer

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Rechthoekige trampoline met net

Om kinderen veilig te laten spelen is een rechthoekige trampoline met net zeer geschikt. Het veiligheidsnet is zo ontworpen dat het vanaf de grond meeloopt met de trampoline en hier aan de onderkant mee verbonden is. Dit zorgt voor extra stabiliteit in vergelijking met netten die vanaf het springvlak meelopen. Het frame is zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van gegalvaniseerd staal gemaakt. De rechthoekige trampoline is uitgerust met een net van sterke materialen en heeft een fijnmazige structuur. Het speciale foam om de palen zorgt ervoor dat kinderen zich niet kunnen bezeren. De totale hoogte van het net bedraagt 250 cm, zodat uw kinderen optimaal beschermd worden.

 

Rechthoekige trampoline kopen

Bij BTN de Haas kunt u alleen een rechthoekige trampoline kopen die aan de meest strenge veiligheidseisen voldoet. Daarom is deze uitgerust met het TÜV keurmerk en andere veiligheidskeurmerken. In onze online winkel vindt u ook andere producten voor kinderen, zoals onze traptractors. Daarnaast hebben wij ook trampolines in ronde en achthoekige vorm of ingraaftrampolines. Verder kunt u ook losse trampoline onderdelen voor uw rechthoekige trampoline kopen. Wij hebben onder meer vervangende veren, elastieken en andere onderdelen in ons assortiment. Onze klantenservice geeft u graag advies!