Springmat trampoline

Na intensief gebruik kan de springmat van een trampoline versleten raken. Dat is geen probleem, want bij BTN de Haas bestelt u eenvoudig een nieuwe in de juiste maat. Onze springmatten zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Bij het opnemen van de diameter dient u de buitenrand van het frame mee te rekenen. Verder raden wij u aan het aantal veren te tellen. Als de diameter en het aantal veren overeenkomt, heeft u de juiste springmat voor uw trampoline te pakken. De maat die vermeld staat bij de springmat is de diameter van de gehele trampoline.

Ook voor complete trampolines kunt u terecht bij ons uitgebreide assortiment!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Springmat trampoline 305

Hoe zwaarder de uitvoering van uw trampoline, hoe meer springveren. Dit geldt ook voor onze Airlife springmat voor een trampoline van 305 cm doorsnee. Het merk Airlife staat bekend om zijn innovatieve trampolines voor kinderen. In ons ruime assortiment vindt u naast een Airlife springmat 305 met 54 of 66 veren een trampoline trapje in de juiste hoogte. 

 

Springmat trampoline 430

Door ons ruime aanbod, kunt u springmatten in uiteenlopende diameters bestellen. Een springmat voor de trampoline met 430 cm doorsnee kan eenvoudig aan de veren worden bevestigd met de stevige buitenringen. Het aantal benodigde springveren varieert. De zware uitvoering telt er 88 en de superzware 96. Onze klantenservice heeft ruime kennis over trampolines en geeft u graag advies over veilig gebruik van uw trampoline. Wij raden u aan om de springveren af te dekken met een trampoline rand. Zo kunnen uw kinderen zich niet bezeren.