LET OP! Bestellingen rond GoedeVrijdag / paasweekend hebben een levertijd van 5 werkdagen Gratis verzending vanaf €150,- excl.

Trampoline 244 cm

Met een trampoline van 244 cm doet u kinderen een groot plezier. Dit formaat is veilig, maar is dankzij de geringe afmetingen ook geschikt voor een kleine speelplek. Om te voorkomen dat uw kinderen vast blijven haken, heeft elke trampoline van BTN de Haas een beschermrand, die u net als verschillende andere accessoires eenvoudig los bij kunt bestellen. Elke trampoline van 244 cm diameter is met de grootste zorg gefabriceerd. De beschermrand is geheel vervaardigd uit stevig vrachtwagenzeil van PVC/Rubber met keuze uit twee soorten vulling. Hiervoor wordt standaard gebruik gemaakt van EPE schuim, maar u kunt ook kiezen voor extra veerkrachtig EVA foam. De Airlife trampoline 244 cm is van superieure kwaliteit. Lees meer

van 1

Foto-tabel  Lijst 

van 1

Foto-tabel  Lijst 

Trampoline 244 cm met veiligheidsnet

Kinderen kunnen veilig springen en kleine capriolen uithalen als u een trampoline 244 cm met een veiligheidsnet uitrust. Tegenwoordig is het gebruik van een trampoline veiligheidsnet wettelijk verplicht. Bij de Airlife veiligheidsnetten zijn de extra palen vanaf de grond geplaatst, op deze manier is het veiliheidsnet nog sterker! Bestel eenvoudig een trampoline 244 cm met veiligheidsnet in onze webshop of kom langs in onze winkel. Hier staan onze deskundige medewerkers klaar voor uw vragen!

 

Trampoline 244 cm kopen

Denkt u erover om trampoline van 244 cm doorsnee te kopen, dan adviseren wij u om rekening te houden met de levensduur. Onze zware beschermrand heeft een levensduur van 2 à 3 jaar en onze extra zware beschermrand heeft een levensduur van 3 à 4 jaar. Wilt u een trampoline 244 cm kopen voor het recreatieterrein van uw camping of speelterrein? Dan is wellicht een trampoline van superzware kwaliteit een goede keuze. Deze gaat 10 jaar mee en maakt voor het spannen van de beschermrand gebruik van elastiek en messing ringen in plaats van elastiek en kunststof-lussen. De totale belastbaarheid is tenslotte een extra reden om een trampoline van 244 cm in onze winkel te kopen. Wij zorgen voor een snelle levering!