LET OP! Bestellingen rond GoedeVrijdag / paasweekend hebben een levertijd van 5 werkdagen Gratis verzending vanaf €150,- excl.

Beschermhoes trampoline

Trampolines gaan langer mee als er voldoende aandacht is voor opslag en onderhoud. Met een beschermhoes kan het springvlak en beschermrand van een trampoline volledig worden afgedekt ter bescherming tegen weersinvloeden, zoals regen, wind en hagel. De levensduur van de trampoline wordt aanzienlijk verlend door deze af te dekken met een beschermhoes. In onze winkel vindt u naast een beschermhoes ook trampoline onderdelen, zoals springveren of een trampoline rand in verschillende kwaliteitsklassen. Lees meer

van 8

Foto-tabel  Lijst 

van 8

Foto-tabel  Lijst 

Beschermhoes trampoline 244 cm

Bent u op zoek naar een beschermhoes van 244 cm doorsnee voor uw trampoline? Dan kunt u kiezen voor verschillende materialen als PE met een levensduur van 2 à 3 jaar of een bijzonder hoogwaardige beschermhoes voor uw trampoline met 244 cm diameter die van PVC is gemaakt. Deze laatste afdekhoes gaat wel 5 tot 6 jaar mee! Voor welk materiaal u ook kiest, het springdoek en de beschermrand gaan aanzienlijk langer mee als u deze afdekt wanneer het niet gebruikt wordt. Tevens zorgt u dat de springmat vrij blijft van bladeren en nattigheid, zo voorkomt u dat kinderen uitglijden. Naast de trampoline beschermhoes van 244 cm bieden wij u ook nog de volgende afmetingen aan: 210 x 300 cm, 305 cm, 366 cm, 370 cm, 427 cm, 430 cm en 460 cm.

 

Beschermhoes trampoline 305 cm

Een springdoek met een diameter van 305 cm is zeer geschikt voor zowel een grote tuin als een speelplaats. In het ruime assortiment van BTN de Haas vindt u een bijpassende beschermhoes voor uw trampoline met 305 cm doorsnede. Wat de materiaalkeuze betreft, kunt u wederom kiezen uit PE of PVC. BTN de Haas kan u als buitenspeelwinkel voorzien van advies op maat. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Ons vakkundige personeel staat graag voor u klaar om u verder te helpen!