LET OP! Bestellingen rond GoedeVrijdag / paasweekend hebben een levertijd van 5 werkdagen Gratis verzending vanaf €150,- excl.

Trampoline trapje

Kinderen stappen veilig op een trampoline met een trampoline trapje als handig hulpmiddel. Het trapje bestaat uit een metaal frame met kunststof treden met profiel. Hiermee wordt wegglijden voorkomen. In het assortiment van BTN de Haas vindt u een geschikt trampoline trapje voor trampolines van verschillende afmetingen. De hoogte kan verschillen, maar de traptreden hebben een vaste breedte van 42 cm. Ook hebben wij andere onderdelen ten behoeve van de veiligheid, zoals trampoline veiligheidsnetten. Lees meer

van 1

Foto-tabel  Lijst 

van 1

Foto-tabel  Lijst 

Airlife trampoline trapje

Airlife is een innovatief merk op het gebied van superieure trampolines en onderdelen. Het Airlife trampoline trapje is robuust vormgegeven en geschikt voor de trampolines van hetzelfde merk. De ophangbeugels maken een stevige ophanging aan de trampolinerand eenvoudig. Aan de onderkant van het Airlife trampoline trapje zijn ringetjes aangebracht die wegglijden van het trapje tegengaan en het stalen frame beschermen.

 

Trampoline trapje kopen

In de online winkel van BTN de Haas profiteert u van een snelle levering voor een scherpe prijs. Als u in plaats van een trampoline trapje kopen, liever uw trampoline ingraaft vindt u in ons ruime assortiment een handige Airlife ingraaf trampoline! Daarmee is bovendien de aanschaf van een veiligheidsnet niet langer nodig. Overweegt u een trampoline trapje te kopen? Dan informeert onze klantenservice u graag over de verschillende alternatieven. Wie zijn kinderen graag buiten wil laten spelen of een speelterrein beheert kiest voor BTN de Haas!