Trampoline onderdelen

BTN de Haas heeft naast een ruim aanbod trampolines verschillende losse trampoline onderdelen zoals springveren, elastieken voor de trampoline rand of complete framedelen in het assortiment. U kunt de levensduur van uw trampoline met bijpassende onderdelen aanzienlijk verlengen. Wij zorgen voor een snelle levering en voor lage verzendkosten, zodat u en uw kinderen kunnen genieten van veel uren speelplezier. Lees meer

van 6

Foto-tabel  Lijst 

van 6

Foto-tabel  Lijst 

Trampoline onderdelen springmat

Vrijwel elk onderdeel kan dankzij ons ruime aanbod vervangen worden. Trampoline onderdelen zoals een springmat in de juiste maat vindt u eenvoudig bij BTN de Haas. U hoeft slechts het aantal veren te tellen en de diameter op te meten om te weten welke u nodig heeft. De buitenkant van het frame telt mee bij het opmeten van de juiste doorsnede en het uitzoeken van trampoline onderdelen. 

 

Trampoline onderdelen buizen

In onze winkel vindt u zowel accessoires als trampoline onderdelen. U kunt een Airlife buis met sok bestellen die passen bij de hoogwaardige trampolines van hetzelfde merk. Wij hebben een ruime keuze, zodat u wat afmetingen betreft altijd goed zit. Naast losse trampoline onderdelen als buizen en springveren kunt u bij ons ook voordelig eigen ingraaf trampolines bestellen voor veilig gebruik laag aan de grond. Op die manier kunt u besparen op de aanschaf van een veiligheidsnet.

 

Trampoline onderdelen kopen

BTN de Haas is niet alleen de webwinkel voor wie een agrarische onderneming heeft, maar ook voor ouders die hun kinderen graag buiten laten spelen. Bij ons kunt u precies de trampoline onderdelen kopen die u nodig heeft en voor een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast hebben de medewerkers van onze klantenservice jarenlange ervaring. Zij staan u graag te woord met deskundig advies. Dat is het voordeel van trampoline onderdelen kopen in onze winkel.