Veiligheidsnet trampoline

Met ingang van 2014 is het aanschaffen van een veiligheidsnet bij een trampoline wettelijk verplicht. Het veiligheidsnet voor de trampoline wordt afgesloten door een stevige ritssluiting. De van een beschermcoating voorziene palen lopen vanaf de grond parallel met het frame voor optimale stevigheid. Bij BTN de Haas vindt u veiligheidsnetten in uiteenlopende afmetingen en vormen die voldoen aan de geldende veiligheidseisen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Veiligheidsnet trampoline 305 cm

Ronde trampolines met grotere diameter hebben vaak extra vering. Daarom heeft een veiligheidsnet van een trampoline van 305 cm doorsnee een veilige hoogte van 250 cm. Zo worden kinderen extra beschermd als ze rare capriolen uithalen. BTN de Haas heeft naast trampolines standaard een trampoline rand in de juiste afmetingen in het assortiment. Deze dient voor het afschermen van de springveren, zodat niemand er met de voet tussen kan komen of zich bezeert. Bij onze productinformatie vindt u heldere instructies over het monteren van een veiligheidsnet voor de trampoline van 305 cm.

 

Veiligheidsnet trampoline kopen

Als weinig andere webwinkels is BTN de Haas met het buitenleven vertrouwd. Bij ons kunt u een veiligheidsnet bij uw trampoline kopen dat zowel geschikt is voor privé als zakelijk gebruikt. Dit merk staat garant voor hoge kwaliteit trampolines en veiligheidsnetten. Heeft u nog vragen over onze producten? Of u nu een veiligheidsnet voor uw trampoline wilt kopen of een van onze andere producten, onze klantenservice staat altijd voor u klaar met advies en zorgt voor een snelle levering van uw bestelling.