Door verwachte drukte is de levertijd 5 werkdagen Lees hier de aangepaste maatregelen in het kader van het CORONA-virus

Trampoline veiligheid

Bij de aanschaf en gebruik van een trampoline is veiligheid voor uw kind onze prioriteit. Al onze trampolines in het assortiment voldoen aan de veiligheidsnorm NEN-EN 71-14 en de kwaliteit van het staal is uitstekend. Elke trampoline van BTN de Haas beschikt over een dikke beschermrand gevuld met EPE schuim of foam. Doordat de beschermrand over de gehele breedte dezelfde dikte heeft, kunnen kinderen zich niet aan de springveren bezeren. Voor elke variant trampoline hebben wij een bijpassende trampoline rand die aan de strengste veiligheidseisen voldoet en gemaakt is van super zware kwaliteit. Wilt u meer weten over welke beschermrand u het beste kunt kiezen? Lees dan hier onze uitleg over trampoline beschermranden. Veiligheid is bij ons de belangrijkste factor bij de aanschaf van een trampoline!

Van hoog naar laag sorteren

van 53

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

van 53

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Trampoline veiligheidseisen

Een trampoline is fantastisch speelgoed voor in de tuin of op de boerderij, maar bij de aanschaf is het belangrijk om naar de volgende trampoline veiligheidseisen te kijken:

  • Kwaliteit van het frame en het staal (roestwerend en gegalvaniseerd) 
  • Het veiligheidsnet 
  • Brede en dikke beschermrand 
  • Het aantal veren 
  • Veiligheidsnorm NEN-EN 71-14

Wij van BTN de Haas hechten veel waarde aan de veiligheid van de gebruikers van onze trampolines en onze producten voldoen daarom aan de strengste trampoline veiligheidseisen en voorwaarden. Om het kans op vallen te verkleinen zijn de speciale ingraaf trampolines uit ons assortiment de meest veilige keuze. Wanneer het niet mogelijk is om een trampoline in te graven, dient er een veiligheidsnet rond de trampoline te worden geplaatst om eventuele vallen op te vangen.

 

Trampoline tips koopwijzer veiligheid

Het is belangrijk om op een aantal punten te letten bij de aanschaf van een trampoline. Wij hebben een aantal tips in de vorm van een koopwijzer samengesteld die de veiligheid van de trampoline garanderen. Zo is het sinds 2014 wettelijk verplicht om een veiligheidsnet aan te schaffen bij een trampoline. Wij hebben verschillende veiligheidsnetten die allemaal voldoen aan de geldende veiligheidseisen. Plaats de trampoline niet te dicht bij bomen, muren of een schutting en zorg voor een zachte ondergrond zoals zand of gras. Houd uw kind ook altijd in het zicht wanneer er gesprongen wordt en leg uit dat ze extra voorzichtig moeten zijn met kleine kinderen.

Heeft u vragen over onze trampolines? Onze klantenservice en onze medewerkers in de winkel staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en tips te geven over de veiligheid van de trampolines.