Hark kopen

Bij BTN de Haas kunt u voor elke klus op het land, in de stal of in uw tuin een geschikte hark kopen. In ons ruime assortiment vindt u bijvoorbeeld asfaltharken, bladharkenhooiharken en een tuinhark.

 

Met een verticuteerhark, gazonhark of tuinhark verwijdert u dood gras en mos, zodat het gezonde gras van lucht en voedingsstoffen wordt voorzien. Als u het hooi gelijkmatig wilt verdelen, kunt u gebruik maken van een hooihark met een schuine of een rechte steel. Onze hooivorken zijn weer beter geschikt voor het zware overschepwerk.

 

BTN de Haas is de complete agrarische winkel waar u niet alleen een hark kunt kopen, maar ook uw tuingereedschappen, zoals handharkjes, handkrabbertjes en tuinharken kunt bestellen

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Grashark kopen

Om gemaaid gras aan te harken kunt u in onze winkel een grashark kopen van kunststof of bijvoorbeeld verzinkt staal. De tanden van een grashark staan relatief dicht bij elkaar, zodat u eenvoudig veel gras kunt wegvegen of gelijkmatig verdelen. Welk materiaal u nodig heeft, kunt u het beste af laten hangen van de grootte van uw gazon. Een standaard hark functioneert goed in een kleine tuin, maar is lastiger te hanteren als u grote oppervlakken wilt aanharken. In het laatste geval kunt u het beste een stevige grashark kopen van verzinkt staal. BTN heeft tuinharken van verschillende afmetingen. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!