Steekwagen kopen

Voor het zwaardere transportwerk kunt u bij BTN de Haas een handige steekwagen kopen. Hiermee kunt u lopend grote vrachten tillen en daarbij uw rug zo min mogelijk belasten. Onze steekwagens zijn van de stevigste materialen gemaakt en daardoor zeer betrouwbaar. U kunt in onze webwinkel een steekwagen kopen met een maximaal draagvermogen naar wens. Wij bieden u onder andere inklapbare exemplaren waarmee u eenvoudig op ruimte kunt besparen wanneer u uw steekwagen niet gebruikt!

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Steekwagen opvouwbaar

Wanneer u uw steekwagen niet gebruikt is het ideaal dat deze niet in de weg staat. Daarom bestelt u bij BTN de Haas voordelig een steekwagen die opvouwbaar is! Dankzij het handige inklapsysteem kunt u de steekwagen gemakkelijk vervoeren. De steekwagen is bovendien gemaakt van hoge kwaliteit staal en daarom zeer duurzaam. Het maximale draagvermogen van de steekwagen is 136 kg. Bestel een opvouwbaar steekwagen model samen met vele andere specialistische tuinartikelen bij BTN de Haas!

 

Online steekwagen kopen

Vervoert u vaak zware vrachten maar wilt u dit wel ergonomisch doen? Dan kunt u ervoor kiezen om bij BTN de Haas online een steekwagen te kopen. Transporteren wordt hiermee een stuk gemakkelijker en comfortabeler. Wilt u ook ladingen kunnen transporteren met een minder vaste vorm, zoals gras en veevoer? Dan kunt u bij ons tevens voordelig een kruiwagen kopen. Hierin heeft u, zoals altijd bij ons, verschillende mogelijkheden. Voor de zwaarste vrachten kunt u eenvoudig online uw steekwagen kopen of een bezoek brengen aan onze vestiging in Groningen. Hier staan we u graag te woord met deskundig advies en kunt u de steekwagens met eigen ogen zien!