Kunstmest kopen

Wanneer u wilt genieten van een mooi dicht gazon, bloeiende planten in uw tuin of een voedingsrijk grasland voor uw vee, dan kunt u bij ons kunstmest kopen van hoogstaande kwaliteit. Met kunstmest kunt u uw gewassen ondersteunen om voldoende te groeien. Omdat niet elk gewas gebaat is bij hetzelfde type mest, vindt u in ons assortiment verschillende samenstellingen. Elke meststof heeft namelijk zijn eigen voor- en nadelen. Let daarom bij het kunstmest kopen op het type mest en waarvoor u het wilt gebruiken. Wanneer u er zelf niet helemaal uitkomt staan onze medewerkers van de klantenservice u graag te woord!

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kunstmest kopen 25kg

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het kopen van kunstmest in diverse hoeveelheden. Of u nu een hectare grasland wilt bemesten of een bloemenperk in uw tuin, u kunt zelf precies de juiste hoeveelheid in huis halen. Zo kunt u bij ons gangbare zak kunstmest kopen van 25kg. Wanneer u een groot oppervlak wilt gaan bemesten, of er zeker van wilt zijn dat de mest regelmatig verdeeld wordt, adviseren wij u gebruik te maken van een kunstmeststrooier. Deze zijn multifunctioneel inzetbaar en verkrijgbaar in een duw- en trek model. Wanneer u bijvoorbeeld een grote zak kunstmest wilt kopen van 25kg, hoeft u deze niet steeds zelf te slepen. Ook kunt u de strooier gebruiken als zoutstrooier tijdens de wintermaanden! Tevens kunt u uw gewassen in optimale conditie houden door gebruik te maken van hoogwaardige onkruidbestrijding.

 

Kunstmest kopen groothandel

Omdat er zoveel verschillende soorten kunstmeststoffen bestaan, is de kans groot dat u wordt overvallen als u kunstmest wilt kopen bij een groothandel of tuincentrum. Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij de meest gebruikte kunstmeststoffen voor u geselecteerd zodat u altijd de juiste stof in huis haalt. U kunt ook langskomen in onze vestiging in Groningen, waar onze experts op het gebied van kunstmest u graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Ook wanneer u een grote hoeveelheid kunstmest wilt kopen kunnen wij optreden als uw groothandel. Naast het stimuleren van de groei met kunstmest is het regelmatig maaien net zo van belang. Voor het beste onderhoud van uw gazon of grasland kunt u daarom ook bij ons grasmaaiers of zitmaaiers kopen.